FRANCZYZA
CO CHARAKTERYZUJE NASZĄ FRANCZYZĘ?
- Innowacyjny produkt – jako pierwsi w Polsce wprowadziliśmy na rynek Kumpira w formie ulicznego slow food!
- Uznana i rozpoznawalna marka na krakowskim rynku działająca nieprzerwanie od 2013 roku
- Działalność niezależna od obostrzeń epidemiologicznych (w roku 2020 oraz 2021 nasze lokale nie tylko były zawsze otwarte, ale w żadnym stopniu ich działalność nie była ograniczana przez obostrzenia związane z COVID-19)
- Niski nakład inwestycyjny / możliwość leasingu wyposażonej przyczepy gastronomicznej oraz możliwość spłat rat leasingowych w momencie kiedy biznes już zarabia
- Wysoka stopa zwrotu w relatywnie krótkim czasie
- Lokale o małej powierzchni, preferowane przyczepy gastronomiczne, food trucki, lokale stacjonarne 10-20 m2.
CZEGO OCZEKUJEMY?
- Przedsiębiorczości, dyspozycyjności, zaangażowania
- Gotowości do pracy w swoim lokalu – poznanie specyfiki wykonywanych czynności na każdym stanowisku
- Odbycia minimum 2 tygodniowego szkolenia w jednym z naszych lokali przed otwarciem własnego lokalu
- Gotowości przyjęcia standardów firmy Krakowski Kumpir
CO OFERUJEMY?
- Gotowy biznes do pracy – w pełni zaprojektowana i wyposażona przyczepa gastronomiczna, z możliwoścą kupna lub leasingu (opcja sugerowana)
- Pomoc przy wyborze lokalizacji i lokalu, dostosowanie technologiczne i aranżacyjne lokalu do standardów marki Krakowski Kumpir (w przypadku lokali stacjonarnych)
- Przekazanie i wdrożenie księgi Know-How „Krakowski Kumpir”, która zawiera tajemnicę handlową marki i reguluje wszystkie aspekty działalności lokalu
- Przekazanie wszelkich procedur HCCP, GMP, GHP, procedur operacyjnych, technologicznych, wdrożenie obiegu dokumentowego oraz systemu gastronomicznego POS
- Dostęp do wszystkich dostawców, wszystkich produktów z zapewnieniem logistyki
- Program szkoleń menadżerskich, pracowniczych, wstępnych i cyklicznych
- Wsparcie przy otwarciu lokalu oraz w trakcie całej współpracy franczyzowej
- Prowadzenie kampanii marketingowych, produkcja wspólnych materiałów reklamowych, administrowanie strony internetowej oraz profili społecznościowych, dbanie o wizerunek marki
JAKI JEST CAŁKOWITY KOSZT INWESTYCYJNY?
- Przyczepa Gastronomiczna w pełni wyposażona (gotowy biznes do pracy) – 100 tys. brutto, możliwość leasingu 65% tej kwoty (fabrycznie nowa przyczepa z instalacją elektryczną, hydrauliczną, wentylacyjną, kącikiem sanitarnym, w pełni umeblowna i zaprojektowania pod działalność Krakowskiego Kumpira)
- Dla lokalu ze sprzedażą okienną (10-20 m2 ), nakład inwestycyjny w granicach 60 – 100 tys. zł brutto (w zależności od stanu lokalu oraz przejęcia istniejących instalacji: elektrycznych, wentylacyjnych oraz hydraulicznych).
JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:
Maksymilian Karwala
+48 516 855 788
franczyza@krakowskikumpir.pl
Nasi Partnerzy:


FRANCZYZA
CO CHARAKTERYZUJE NASZĄ FRANCZYZĘ?
- Innowacyjny produkt – jako pierwsi w Polsce wprowadziliśmy na rynek Kumpira w formie ulicznego slow food!
- Uznana i rozpoznawalna marka na krakowskim rynku działająca nieprzerwanie od 2013 roku
- Działalność niezależna od obostrzeń epidemiologicznych (w roku 2020 oraz 2021 nasze lokale nie tylko były zawsze otwarte, ale w żadnym stopniu ich działalność nie była ograniczana przez obostrzenia związane z COVID-19)
- Niski nakład inwestycyjny / możliwość leasingu wyposażonej przyczepy gastronomicznej oraz możliwość spłat rat leasingowych w momencie kiedy biznes już zarabia
- Wysoka stopa zwrotu w relatywnie krótkim czasie
- Lokale o małej powierzchni, preferowane przyczepy gastronomiczne, food trucki, lokale stacjonarne 10-20 m2.
CO OFERUJEMY?
- Gotowy biznes do pracy – w pełni zaprojektowana i wyposażona przyczepa gastronomiczna, z możliwoścą kupna lub leasingu (opcja sugerowana)
- Pomoc przy wyborze lokalizacji i lokalu, dostosowanie technologiczne i aranżacyjne lokalu do standardów marki Krakowski Kumpir (w przypadku lokali stacjonarnych)
- Przekazanie i wdrożenie księgi Know-How „Krakowski Kumpir”, która zawiera tajemnicę handlową marki i reguluje wszystkie aspekty działalności lokalu
- Przekazanie wszelkich procedur HCCP, GMP, GHP, procedur operacyjnych, technologicznych, wdrożenie obiegu dokumentowego oraz systemu gastronomicznego POS
- Dostęp do wszystkich dostawców, wszystkich produktów z zapewnieniem logistyki
- Program szkoleń menadżerskich, pracowniczych, wstępnych i cyklicznych
- Wsparcie przy otwarciu lokalu oraz w trakcie całej współpracy franczyzowej
- Prowadzenie kampanii marketingowych, produkcja wspólnych materiałów reklamowych, administrowanie strony internetowej oraz profili społecznościowych, dbanie o wizerunek marki
CZEGO OCZEKUJEMY?
- Przedsiębiorczości, dyspozycyjności, zaangażowania
- Gotowości do pracy w swoim lokalu – poznanie specyfiki wykonywanych czynności na każdym stanowisku
- Odbycia minimum 2 tygodniowego szkolenia w jednym z naszych lokali przed otwarciem własnego lokalu
- Gotowości przyjęcia standardów firmy Krakowski Kumpir
JAKI JEST CAŁKOWITY KOSZT INWESTYCYJNY?
- Przyczepa Gastronomiczna w pełni wyposażona (gotowy biznes do pracy) – 100 tys. brutto, możliwość leasingu 65% tej kwoty (fabrycznie nowa przyczepa z instalacją elektryczną, hydrauliczną, wentylacyjną, kącikiem sanitarnym, w pełni umeblowna i zaprojektowania pod działalność Krakowskiego Kumpira)
- Dla lokalu ze sprzedażą okienną (10-20 m2 ), nakład inwestycyjny w granicach 60 – 100 tys. zł brutto (w zależności od stanu lokalu oraz przejęcia istniejących instalacji: elektrycznych, wentylacyjnych oraz hydraulicznych).
JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:
Maksymilian Karwala
franczyza@krakowskikumpir.pl
+48 516-855-788
Nasi Partnerzy:

