FRANCZYZA

CO CHARAKTERYZUJE NASZĄ FRANCZYZĘ?
  • Innowacyjny produkt – jako pierwsi w Polsce wprowadziliśmy na rynek Kumpira w formie ulicznego slow food!
  • Uznana i rozpoznawalna marka na krakowskim rynku działająca nieprzerwanie od 2013 roku
  • Działalność niezależna od obostrzeń epidemiologicznych (w roku 2020 oraz 2021 nasze lokale nie tylko były zawsze otwarte, ale w żadnym stopniu ich działalność nie była ograniczana przez obostrzenia związane z COVID-19)
  • Niski nakład inwestycyjny / możliwość leasingu wyposażonej przyczepy gastronomicznej oraz możliwość spłat rat leasingowych w momencie kiedy biznes już zarabia
  • Wysoka stopa zwrotu w relatywnie krótkim czasie
  • Lokale o małej powierzchni, preferowane przyczepy gastronomiczne, food trucki, lokale stacjonarne 10-20 m2.
CZEGO OCZEKUJEMY?
  • Przedsiębiorczości, dyspozycyjności, zaangażowania
  • Gotowości do pracy w swoim lokalu – poznanie specyfiki wykonywanych czynności na każdym stanowisku
  • Odbycia minimum 2 tygodniowego szkolenia w jednym z naszych lokali przed otwarciem własnego lokalu
  • Gotowości przyjęcia standardów firmy Krakowski Kumpir
CO OFERUJEMY?
  • Gotowy biznes do pracy – w pełni zaprojektowana i wyposażona przyczepa gastronomiczna, z możliwoścą kupna lub leasingu (opcja sugerowana)
  • Pomoc przy wyborze lokalizacji i lokalu, dostosowanie technologiczne i aranżacyjne lokalu do standardów marki Krakowski Kumpir (w przypadku lokali stacjonarnych)
  • Przekazanie i wdrożenie księgi Know-How „Krakowski Kumpir”, która zawiera tajemnicę handlową marki i reguluje wszystkie aspekty działalności lokalu
  • Przekazanie wszelkich procedur HCCP, GMP, GHP, procedur operacyjnych, technologicznych, wdrożenie obiegu dokumentowego oraz systemu gastronomicznego POS
  • Dostęp do wszystkich dostawców, wszystkich produktów z zapewnieniem logistyki
  • Program szkoleń menadżerskich, pracowniczych, wstępnych i cyklicznych
  • Wsparcie przy otwarciu lokalu oraz w trakcie całej współpracy franczyzowej
  • Prowadzenie kampanii marketingowych, produkcja wspólnych materiałów reklamowych, administrowanie strony internetowej oraz profili społecznościowych, dbanie o wizerunek marki
JAKI JEST CAŁKOWITY KOSZT INWESTYCYJNY?
  • Przyczepa Gastronomiczna w pełni wyposażona (gotowy biznes do pracy) – 100 tys. brutto, możliwość leasingu 65% tej kwoty (fabrycznie nowa przyczepa z instalacją elektryczną, hydrauliczną, wentylacyjną, kącikiem sanitarnym, w pełni umeblowna i zaprojektowania pod działalność Krakowskiego Kumpira)
  • Dla lokalu ze sprzedażą okienną (10-20 m2 ), nakład inwestycyjny w granicach 60 – 100 tys. zł brutto (w zależności od stanu lokalu oraz przejęcia istniejących instalacji: elektrycznych, wentylacyjnych oraz hydraulicznych).
JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:

Maksymilian Karwala

+48 516 855 788

franczyza@krakowskikumpir.pl

INNOWACYJNY PRODUKT
NOWOCZESNY SYSTEM KOMUNIKACJI I ZARZĄDZANIA
WSPARCIE MARKETINGOWE
RZETELNA POLITYKA FINANSOWA

Nasi Partnerzy:

FRANCZYZA

CO CHARAKTERYZUJE NASZĄ FRANCZYZĘ?
  • Innowacyjny produkt – jako pierwsi w Polsce wprowadziliśmy na rynek Kumpira w formie ulicznego slow food!
  • Uznana i rozpoznawalna marka na krakowskim rynku działająca nieprzerwanie od 2013 roku
  • Działalność niezależna od obostrzeń epidemiologicznych (w roku 2020 oraz 2021 nasze lokale nie tylko były zawsze otwarte, ale w żadnym stopniu ich działalność nie była ograniczana przez obostrzenia związane z COVID-19)
  • Niski nakład inwestycyjny / możliwość leasingu wyposażonej przyczepy gastronomicznej oraz możliwość spłat rat leasingowych w momencie kiedy biznes już zarabia
  • Wysoka stopa zwrotu w relatywnie krótkim czasie
  • Lokale o małej powierzchni, preferowane przyczepy gastronomiczne, food trucki, lokale stacjonarne 10-20 m2.
CO OFERUJEMY?
  • Gotowy biznes do pracy – w pełni zaprojektowana i wyposażona przyczepa gastronomiczna, z możliwoścą kupna lub leasingu (opcja sugerowana)
  • Pomoc przy wyborze lokalizacji i lokalu, dostosowanie technologiczne i aranżacyjne lokalu do standardów marki Krakowski Kumpir (w przypadku lokali stacjonarnych)
  • Przekazanie i wdrożenie księgi Know-How „Krakowski Kumpir”, która zawiera tajemnicę handlową marki i reguluje wszystkie aspekty działalności lokalu
  • Przekazanie wszelkich procedur HCCP, GMP, GHP, procedur operacyjnych, technologicznych, wdrożenie obiegu dokumentowego oraz systemu gastronomicznego POS
  • Dostęp do wszystkich dostawców, wszystkich produktów z zapewnieniem logistyki
  • Program szkoleń menadżerskich, pracowniczych, wstępnych i cyklicznych
  • Wsparcie przy otwarciu lokalu oraz w trakcie całej współpracy franczyzowej
  • Prowadzenie kampanii marketingowych, produkcja wspólnych materiałów reklamowych, administrowanie strony internetowej oraz profili społecznościowych, dbanie o wizerunek marki
CZEGO OCZEKUJEMY?
  • Przedsiębiorczości, dyspozycyjności, zaangażowania
  • Gotowości do pracy w swoim lokalu – poznanie specyfiki wykonywanych czynności na każdym stanowisku
  • Odbycia minimum 2 tygodniowego szkolenia w jednym z naszych lokali przed otwarciem własnego lokalu
  • Gotowości przyjęcia standardów firmy Krakowski Kumpir
JAKI JEST CAŁKOWITY KOSZT INWESTYCYJNY?
  • Przyczepa Gastronomiczna w pełni wyposażona (gotowy biznes do pracy) – 100 tys. brutto, możliwość leasingu 65% tej kwoty (fabrycznie nowa przyczepa z instalacją elektryczną, hydrauliczną, wentylacyjną, kącikiem sanitarnym, w pełni umeblowna i zaprojektowania pod działalność Krakowskiego Kumpira)
  • Dla lokalu ze sprzedażą okienną (10-20 m2 ), nakład inwestycyjny w granicach 60 – 100 tys. zł brutto (w zależności od stanu lokalu oraz przejęcia istniejących instalacji: elektrycznych, wentylacyjnych oraz hydraulicznych).
JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:

Maksymilian Karwala

franczyza@krakowskikumpir.pl

+48  516-855-788

INNOWACYJNY PRODUKT
NOWOCZESNY SYSTEM KOMUNIKACJI I ZARZĄDZANIA
WSPARCIE MARKETINGOWE
RZETELNA POLITYKA FINANSOWA

Nasi Partnerzy:

Ta strona używa ciasteczek. więcej informacji.

Ciasteczko (formalnie HTTP Cookie, w skrócie ang. cookie, tłumaczone czasem jako plik cookie) – mały fragment tekstu, który serwis internetowy wysyła do przeglądarki i który przeglądarka wysyła z powrotem przy następnych wejściach na witrynę. Używane jest głównie do utrzymywania sesji np. poprzez wygenerowanie i odesłanie tymczasowego identyfikatora po logowaniu. Może być jednak wykorzystywane szerzej poprzez zapamiętanie dowolnych danych, które można zakodować jako ciąg znaków. Dzięki temu użytkownik nie musi wpisywać tych samych informacji za każdym razem, gdy powróci na tę stronę lub przejdzie z jednej strony na inną. Źródło: wikipedia.org Więcej informacji: http://pl.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Zamknij okno.