





Każdy z naszych ziemniaków jest upieczony w specjalnym piecu, tak aby jego cała zawartość była miękka a skórka delikatnie przypieczona. Dobrze upieczony ziemniak, to gwarancja sukcesu.
Masło czosnkowe oraz ser żółty, to podstawa smaku naszego KUMPIRA. Do tego dodajemy odpowiednio dobrane przyprawy oraz znaną wszystkim sól.
Czas nieco popracować. Łapiemy widelec lub nóż i ze zwinnością oraz starannością godną szefa kuchni mieszamy bardzo dokładnie wszystkie składniki aż do powstania jednolitej i przepysznej masy.
Od tego momentu każdy KUMPIR się różni. Klient ma możliwość wybrania sosu, którym chce podkreślić smak swojej potrawy. Do wyboru sos 1000 wysp, czosnkowy lub ostry.
W zależności od upodobań smakowych każdego Kumpirowicza specjał zawierać będzie dodatki mięsne lub warzywne. Każdy znajdzie coś w sam raz dla siebie. Ważne, iż wszystkie dodatki przygotowujemy sami – na miejscu.
Podstawa KUMPIRA to 500 g ziemniaka – gdy dodamy sosy, warzywa oraz mięso nasz KUMPIR waży prawie (lub nawet ponad) 1kg. Super wygląda no i jeszcze lepiej smakuje. Skusisz się?:)