
O NAS
Pierwsze miejsce w Krakowie gdzie można pysznie, szybko i tanio zjeść wielkiego Kumpira. W kraju gdzie króluje ziemniak nie mogło zabraknąć tego specjału. W dogodnych lokalizacjach w centrum Krakowa powstały dwa lokale, gdzie możesz skosztować naszej unikalnej i jedynej specjalności o nazwie Kumpir.
CZYM JEST KUMPIR?
Dowiedz się jak powstaje Twój ulubiony Krakowski Kumpir krok po kroku!

PIECZEMY ZIEMNIAKA
Każdy z naszych ziemniaków jest upieczony w specjalnym piecu, tak aby jego cała zawartość była miękka a skórka delikatnie przypieczona. Dobrze upieczony ziemniak, to gwarancja sukcesu.

PODSTAWA SMAKU
Masło czosnkowe oraz ser żółty to podstawa smaku naszego KUMPIRA. Do tego dodajemy odpowiednio dobrane przyprawy oraz znaną wszystkim sól.

DOKŁADNIE MIESZAMY
Czas nieco popracować. Łapiemy widelec albo nóż i ze zwinnością oraz starannością godną szefa kuchni mieszamy bardzo dokładnie wszystkie składniki aż do powstania jednolitej i przepysznej masy.

SOS DO WYBORU
Od tego momentu każdy KUMPIR się różni. Klient ma możliwość wybrania sosu, którym chce podkreślić smak swojej potrawy. Do wyboru sos 1000 wysp, czosnkowy lub ostry.

MIESNY LUB WARZYWNY
W zależności od upodobań smakowych każdego KUMPIROWICZA specjał zawierać będzie dodatki mięsne lub warzywne. Każdy znajdzie coś w sam raz dla siebie. Ważne, iż wszystkie dodatki przygotowujemy sami- na miejscu.

1KG JEDZENIA
Podstawa KUMPIRA to 500g ziemniaka- gdy dodamy sosy, warzywa oraz mięso nasz KUMPIR waży prawie (lub nawet ponad). Super wygląda no i jeszcze lepiej smakuje. Skusisz się?:)
NASZ FILM PROMOCYJNY:)
BĄDŹ NA BIERZĄCO Z KRAKOWSKIM KUMPIREM!