MENU
Zobacz, czy Ty także znajdziesz tutaj coś dla siebie…
KUMPIR to ogromny pieczony ziemniak. Jego podstawę stanowi zawsze masło czosnkowe, ser żółty oraz aromatyczne przyprawy. Składniki te wymieszane razem tworzą przepyszną i puszystą masę serowo–ziemniaczaną. Nasz Kumpir może być serwowany z nadzieniami takimi jak boczek, kurczak, pieczarki, szynka, ser feta itp.
Ziemniaki mogą być pieczone w tradycyjnym piecu gazowym, elektrycznym, w piecu konwekcyjnym, kuchence mikrofalowej, na grillu lub na otwartym ogniu. Niektóre restauracje, tak jak nasza, używają odpowiednich pieców przeznaczonych do pieczenia dużych ilości ziemniaków, a następnie utrzymywania ich ciepłych i gotowych od razu do podania.

KUMPIR
BOCZEK I PIECZARKI

KUMPIR
BOCZEK I PIECZARKI

KUMPIR
Z KURCZAKIEM

KUMPIR
CHILLI CON CARNE

KUMPIR
TRADYCYJNY

KUMPIR
JAJKO NA BOCZKU

KUMPIR
Z GZIKIEM

KUMPIR
KRAKOWSKI

KUMPIR
TRADYCYJNY

KUMPIR
JAJKO NA BOCZKU

KUMPIR
Z GZIKIEM

KUMPIR
NAPÓJ AYRAN
MASZ OCHOTĘ NA KUMPIRA? PRZEJDŹ DO ZAMÓWIEŃ ONLINE, ODNAJDŹ SWÓJ NAJBLIŻSZY LOKAL. PŁAĆ GOTÓWKĄ, KARTĄ LUB SZYBKIM PRZELEWEM.