FRANCZYZA
CO CHARAKTERYZUJE NASZĄ FRANCZYZĘ?
- Innowacyjny produkt
- Niski nakład inwestycyjny na start
- Przejrzysta polityka współpracy
- Niskie koszty opłat franczyzowych
- Lokale o małej powierzchni, preferowane 25 – 50 m2
CO OFERUJEMY?
- Pomoc przy wyborze lokalizacji i lokalu
- Gotowy projekt aranżacyjny lokalu
- Przekazanie wszelkich procedur HCCP, GMP, GHP, procedur operacyjnych, technologicznych, wdrożenie obiegu dokumentowego, wdrożenie księgi Know-How, wdrożenie systemu gastronomicznego POS
- Dostęp do wszystkich dostawców, wszystkich produktów z zapewnieniem logistyki
- Kilkudniowy program szkoleń menadżerskich, pracowniczych, wstępnych i cyklicznych
- Dwudniowe wsparcie przy otwarciu lokalu – obecność przedstawicieli firmy
- Stała opieka dedykowanego opiekuna
- Prowadzenie kampanii marketingowych, produkcja wspólnych materiałów reklamowych, administrowanie strony internetowej oraz profili społecznościowych, dbanie o wizerunek marki
CZEGO OCZEKUJEMY?
- Przedsiębiorczości, dyspozycyjności, zaangażowania
- Posiadania wymaganego kapitału inwestycyjnego do otwarcia lokalu
- Gotowości przyjęcia standardów firmy Krakowski Kumpir
JAKI JEST CAŁKOWITY KOSZT INWESTYCYJNY?
- Dla lokalu ze sprzedażą okienną bez wejścia do środka (minimum 30m2 ), nakład inwestycyjny w granicach 60 – 80 tys. zł netto
- Dla lokalu z wejściem do środka do 10 miejsc siedzących (35 – 50m2 ), nakład inwestycyjny w granicach 100 – 120 tys. zł netto
- Nakład inwestycyjny w całości obejmuje lokal gotowy do pracy wraz z pierwszym zatowarowaniem.
- Opłaty franczyzowe:
Opłata franczyzowa wstępna jednorazowa ( przystąpienie do sieci ) 8.000 zł netto.
Opłata stała miesięczna 1.500 zł netto.
Brak jakichkolwiek opłat ukrytych typu: doliczona marża produktów, od obrotu, zysku, opłata marketingowa itp.
JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:
Maksymilian Karwala
+48 516 855 788
franczyza@krakowskikumpir.pl
INNOWACYJNY PRODUKT
NOWOCZESNY SYSTEM KOMUNIKACJI I ZARZĄDZANIA
WSPARCIE MARKETINGOWE
RZETELNA POLITYKA FINANSOWA
Nasi Partnerzy:


FRANCZYZA
CO CHARAKTERYZUJE NASZĄ FRANCZYZĘ?
- Innowacyjny produkt
- Niski nakład inwestycyjny na start
- Przejrzysta polityka współpracy
- Niskie koszty opłat franczyzowych
- Lokale o małej powierzchni, preferowane 25 – 50 m2
CO OFERUJEMY?
- Pomoc przy wyborze lokalizacji i lokalu
- Gotowy projekt aranżacyjny lokalu
- Przekazanie wszelkich procedur HCCP, GMP, GHP, procedur operacyjnych, technologicznych, wdrożenie obiegu dokumentowego, wdrożenie księgi Know-How, wdrożenie systemu gastronomicznego POS
- Dostęp do wszystkich dostawców, wszystkich produktów z zapewnieniem logistyki
- Kilkudniowy program szkoleń menadżerskich, pracowniczych, wstępnych i cyklicznych
- Dwudniowe wsparcie przy otwarciu lokalu – obecność przedstawicieli firmy
- Stała opieka dedykowanego opiekuna
- Prowadzenie kampanii marketingowych, produkcja wspólnych materiałów reklamowych, administrowanie strony internetowej oraz profili społecznościowych, dbanie o wizerunek marki
CZEGO OCZEKUJEMY?
- Przedsiębiorczości, dyspozycyjności, zaangażowania
- Posiadania wymaganego kapitału inwestycyjnego do otwarcia lokalu
- Gotowości przyjęcia standardów firmy Krakowski Kumpir
JAKI JEST CAŁKOWITY KOSZT INWESTYCYJNY?
- Dla lokalu ze sprzedażą okienną bez wejścia do środka (minimum 30m2 ), nakład inwestycyjny w granicach 60 – 80 tys. zł netto
- Dla lokalu z wejściem do środka do 10 miejsc siedzących (35 – 50m2 ), nakład inwestycyjny w granicach 100 – 120 tys. zł netto
- Nakład inwestycyjny w całości obejmuje lokal gotowy do pracy wraz z pierwszym zatowarowaniem.
- Opłaty franczyzowe:
Opłata franczyzowa wstępna jednorazowa ( przystąpienie do sieci ) 8.000 zł netto.
Opłata stała miesięczna 1.500 zł netto.
Brak jakichkolwiek opłat ukrytych typu: doliczona marża produktów, od obrotu, zysku, opłata marketingowa itp.
JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:
Maksymilian Karwala
franczyza@krakowskikumpir.pl
+48 516-855-788
INNOWACYJNY PRODUKT
NOWOCZESNY SYSTEM KOMUNIKACJI I ZARZĄDZANIA
WSPARCIE MARKETINGOWE
RZETELNA POLITYKA FINANSOWA
Nasi Partnerzy:

